AcasăOldMarian Ralea, plangand: “Nu pot sa cred. Sper ca ingerii sa o...

Marian Ralea, plangand: “Nu pot sa cred. Sper ca ingerii sa o poarte pe Mica sus, sus”

Colegii de la Abracadabra sunt in stare de soc dupa ce au aflat ca Mica a murit. Ei au sperat pana in ultima clipa la o minune, dar nu a fost sa fie.

“A fost sufletul nostru, a echipei Abracadabra. Ea va ramane alaturi de noi. Nu-mi vine sa cred ca vorbim de ea la trecut. E greu sa mergi la biserica si sa aprinzi o lumanare in partea cealalta, si nu la VII. Am primit un telefon si mi-a zis ca nu mai e nimic de facut. Am mers toata echipa acolo, am sarutat-o pe obraz si ne-am luat “La revedere”. Am aflat ca a murit. Dumnezeu s-o odihneasca si s-o ierte. Sper ca ingerii sa o poarte sus, sus”, a spus Marian Ralea plangand, prin legatura directa la Happy Hour.

Si Ducu Ion spera, la fel ca ceilalti colegi ai sai, intr-o minune.

“Cand am vazut ca e mai bine, am zis ca s-a intamplat magia la care speram noi. Eu stiu ce e in sufletul meu si nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletul parintilor ei. Nu-mi vine sa cred”, a spus Ducu Ion.

“Credeam ca Mica e una din minunile acelea. Asa am plecat la culcare aseara. Insa… nu pot sa cred. Nici macar nu cred ca a constientizat ca noi am fost ieri la ea”, a adaugat si Dana Rogoz.

author avatar
Andra Nesu
1.029 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger