AcasăOldManagerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman, in vizorul ANI

Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman, in vizorul ANI

Reprezentantii Agentiei Nationale de Integritate au anuntat, marti, ca in cazul managerului Spitalului Municipal de Urgenta Roman „s-a constatat existenta starii de incompatibilitate”.

Mai exact, ANI anunta ca a descoperit faptul ca Elena-Catalina Palancianu a detinut si detine, simultan cu postul de manager al spitalului amintit (pe care il ocupa incepand cu data de 13 februarie 2013-n.r) si functia de administrator la doua societati comerciale.  In comunicatul ANI se precizeaza ca Palancianu „se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 28 august 2012, intrucat detine, simultan cu functia de manager de spital, si functia de administrator la o societate comerciala. De asemenea, persoanea evaluata s-a aflat in stare de incompatibilitate si in perioada 13 februarie 2013 – 06 iunie 2014, ca urmare a detinerii functiei de manager de spital simultan cu cea de  administrator la o societate comerciala„.

Ca urmare, actualul sef al spitalului din Roman este acuzat ca incalca dispozitiile Legii 95/2006, conform carora „functia de manager persoana fizica e incompatibila cu (…) exercitarea oricarei activitati sau oricarei alte fucntii de manager, inclusiv cele neremunerate”.

Totodata, in acelasi comunicat se precizeaza ca lui Palancianu i-au fost aduse la cunostinta  atat faptul ca in cazul sau s-a declansat o procedura de evaluare, dar si drepturile de care beneficiaza. In acest sens, ANI anunta ca managerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Sursa foto: blajinfo.ro

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger