AcasăOldMai multi pasageri au murit, dupa ce vagoanele unui tren au deraiat...

Mai multi pasageri au murit, dupa ce vagoanele unui tren au deraiat (VIDEO)

Groaza pentru calatorii aflati intr-un tren de pasageri care plecase din Washington, capitala Statelor Unite, si urma sa ajunga la New York. Sase vagoane au sarit de pe sine si s-au rasturnat, pe raza orasului american Philadelphia.

Ca urmare a accidentului, produs noaptea trecuta, sase oameni si-au pierdut viata, anunta CNN, in conditiile in care initial se credea ca numarul deceselor e mai mic. De asemenea, peste 130 de calatori au fost raniti. In ajutorul victimelor au intervenit rapid echipaje specializate in situatii de urgenta, medicii si pompierii intervenind de urgenta pentru evacuarea persoanelor care au avut de suferit de pe urma nedoritului eveniment, in vederea acordarii primului-ajutor si a transportarii lor la spital.

A fost vorba despre o operatiune de salvare de proportii, din ceea ce reiese din imaginile postate pe retelele de socializare. Din datele oferite de presa de dincolo de Ocean, au existat cateva persoane ranite grav, dar si multi pasageri care s-au ales cu leziuni minore.

La momentul producerii accidentului, in tren se aflau in jur de 240 de pasageri, majoritatea fiind persoane care faceau naveta de la locul de munca spre casa, la incheierea zilei de lucru.

Ce anume a provocat deraierea locomotivei si a vagoanelor nu se stie deocamdata. Cauzele producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite in cursul unei anchete. La acest moment se iau in calcul mai multe ipoteze, printre care si cea a unei erori umane.

[youtube]q_iwiw7ceyA[/youtube]

[youtube]Qm7KyCiU15s[/youtube]

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger