AcasăOldMai multe persoane retinute, in urma unor perchezitii. Au fost gasite sume...

Mai multe persoane retinute, in urma unor perchezitii. Au fost gasite sume importante de bani, unii falsi!

O actiune a politistilor din Caras Severin a scos la iveala o veritabila monetarie. Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore, in urma unor perchezitii desfasurate sambata in trei judete.

S-au facut 16 perchezitii, majoritatea- 14 la numar- in locuinte, restul fiind verificari ale unor la autoturisme. Toate cercetarile au fost facute pe raza judetelor Caras-Severin, Timis si Dolj, la persoane in cazul carora oamenii legii aveau suspiciuni ca s-ar fi ocupat cu falsificare de documente, dar si ca ar fi pus in circulatie valuta falsa.

Iar in cadrul verificarilor au fost gasite si ridicate patru carti de identitate false, 15.600 de euro, dintre care 4.400 falsi, dar si 1.500 de forinti si 100.000 de lei. Totodata, au fost confiscate înscrisuri, diplome, dar si acte auto, stampile, precum si calculatoare, imprimante si telefoane mobile, din cate anunta, duminica, reprezentantii IPJ Calarasi.

Mandatele de perchezitie au fost puse in aplicare de catre politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, cu sprijinul, printre altele, al colegilor de la Actiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes, si au fost urmate de audieri. In acest context, din comunicatul citat rezulta si faptul ca, din randul celor 14 persoane care au ajuns la audieri, cinci au fost retinute pentru 24 de ore, urmand ca duminica sa fie prezentati instantei.

sursa foto: Politia Romana

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger