AcasăOldMai multe persoane, retinute de oamenii legii pentru falsificare de diplome

Mai multe persoane, retinute de oamenii legii pentru falsificare de diplome

Se alegeau cu diplome de calificare, fara sa fi facut vreun curs  de pregatire. Doar ca situatia a ajuns la urechile oamenilor legii constanteni, care au dispus sase retineri in acest caz, in care politistii vorbesc despre existenta unei retele specializate in falsificarea unor diplome de studii.

Este vorba despre sase persoane din Constanta, una dintre ele in varsta de 82 de ani, care au ajuns sa fie retinute pentru 24 de ore, in aceasta cauza, urmand sa ajunga in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, cu propunere de arestare preventiva.

Masurile in cazul lor au fost luate ca urmare a unor perchezitii, 23 la numar, facute miercuri la mai multe adrese de pe raza judetului, la locuintele unor persoane suspectate de abuz in serviciu si fals intelectual, mai exact la indivizi banuiti ca ar fi acordat -fara a tine cursuri de pregatire, dar in schimbul unor sume cuprinse intre 600 si 900 de lei -certificate de calificare profesionala falsificate, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al SRPT Constanta.

Trebuie mentionat si faptul ca in cadrul perchezitiilor au fost gasite si ridicate atat diplome false, cat si cateva laptopuri si alte echipamente informatice care ar fi fost folosite de suspectii din acest caz.

sursa foto: Politia Romana

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger