AcasăOldMai multe arme, dar si munitie, gasite in urma unei actiuni desfasurate...

Mai multe arme, dar si munitie, gasite in urma unei actiuni desfasurate in Ialomita

Avand suspiciuni in privinta unor ilegalitati, politistii ialomiteni au facut trei perchezitii la domiciliile unor persoane. Iar rezultatele acestor verificari au adus la lumina un veritabil arsenal de arme si munitie. Mai mult, doi suspecti au fost retinuti.

Perchezitiile au fost facute in cursul zilei de marti, la trei adrese din Tandarei. Oamenii legii s-au oprit asupra locuintelor unor suspecti care, potrivit IPJ Ialomita, erau banuiti atat de fapte de contrabanda calificata, cat si de nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

Cercetarile locuintelor respective au scos la iveala nu mai putin de cinci arme letale, trei neletale, precum si a unei cantitati de munitie aferenta acestor arme. Despre doua dintre armele confiscate, politistii au anuntat ca au indicii cum ca ar fi fost sustrase de pe teritoriul unor state din cadrul UE.

La finele perchezitiilor, doi tineri din Tandarei- unul de 19 si celalalt in varsta de 24 de ani – au fost retinuti. Despre acestia, oamenii legii ilfoveni au anuntat ca sunt suspectati de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. In cursul zilei de miercuri, tinerii vor fi dusi in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

sursa foto: Politia Romana

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger