AcasăOldMAI: Cele mai recente informatii despre operatiunea de cautare a pilotului planorului...

MAI: Cele mai recente informatii despre operatiunea de cautare a pilotului planorului disparut!

Ampla operatiune de cautare menita sa duca la gasirea pilotului in varsta de 56 de ani care plecase, la mijlocul zilei trecute, de pe Aerodromul brasovean din Ghimbav, intr-un zbor privat cu planorul, catre zona Postavarul, continua.

In conditiile in care, in urma cu ceva vreme, pe surse, se vehiculase ca aparatul de zvor ar fi fost gasit, din cel mai recent comunicat dat publicitatii de catre reprezentantii Ministerului de Interne, cu putin inainte de ora 15.30, rezulta faptul ca operatiunea de cautare este in plina desfasurare. Actiunea a fost inceputa seara trecuta, aproape de ora 22, cand a fost anuntat faptul ca planorul respectiv nu a revenit la baza, desi plecase in jurul orei 12.30.

Iar in actiunea colectiva de a-l gasi cat mai repede pe aviatorul pe care MAI il descria, anterior, drept unul cu multa experienta in domeniul zborului, sunt angrenate peste 650 de persoane si 99 de vehicule si aeronave – elicoptere ale Internelor si Apararii, dar si al unei forme private, precum si avioane de la Aeroclubul Romaniei.

Mai mult, la cautari participa, pe langa forte din cadrul ministerelor conduse de Gabriel Oprea si Mircea Dusa si salvamontisti, padurari, precum si reprezentanti ai unui club de offroad, Transsylvania Offroad Club.

foto: ziarulargesul.ro

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger