AcasăOldMagistratii constanteni au decis: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest...

Magistratii constanteni au decis: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv

Fratele presedintelui nu a primit nici de aceasta data incuviintarea magistratilor pentru a parasi arestul preventiv. La fel s-a intamplat si in cazul cererii depuse de apararea lui Marian Capatana. Ambele solicitari de revocare a masurii impuse in cazul lor in iuna iunie au fost respinse.

Ca urmare a deciziei de luni a magistratilor Tribunalului Constanta, care au respins cererile de revocare a acestei masuri, cei doi raman in arest preventiv, potrivit reporterntv.ro. Hotararea Instantei nu este, insa, una definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare.

Atat Mircea Basescu, cat si Marian Capatana, sunt cercetati intr-un dosar legat de numele lui Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial. Fratele sefului statului este acuzat de DNA de trafic de influenta, in timp ce Capatana este cercetat pentru complicitate la aceasta infractiune. Cei doi au fost trimisi in judecata in acest dosar in data de 14 iulie.

Pana la acest moment cei doi au facut mai multe solicitari privind inlocuirea arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu, sau eliberare sub control judiciar, insa toate au fost respinse de Instanta.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger