AcasăOldMagistratii au decis: Adrian Nastase a primit un spor de pedeapsa de...

Magistratii au decis: Adrian Nastase a primit un spor de pedeapsa de sase luni

Fostul premier va executa o jumatate de an de inchisoare in plus, fata de sentintele primite anterior,  in cele doua dosare in care a fost condamnat, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au decis, marti, ca Adrian Nastase sa primeasca un spor de pedeapsa de sase luni.

Adrian Nastase

Decizia judecatorilor CAB in cazul lui Nastase, care au admis contestatia procurorilor anticoruptie, este definitiva. Sporul de pedeapsa se adauga sentintei de patru ani de inchisoare, la care a fost condamnat fostul sef al Guvernului, in urma contopirii pedepselor primite de Adrian Nastase in dosarele „Zambaccian” si „Trofeul Calitatii”.

Va reamintim ca, in luna mai a acestui an, judecatorii Tribunalul Bucuresti au hotarat ca fostul premier sa execute patru ani de detentie, dupa comasarea condamnarilor primite in cele doua dosare in care a fost cercetat, fara adaugarea unui spor de pedeapsa. Procurorii anticoruptie au contestat aceasta decizie la Curtea de Apel, solicitand aplicarea unui spor de un an, in cazul lui Adrian Nastase.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger