AcasăOldMagistrat: ISU a primit sponsorizari de la firmele pe care le controla

Magistrat: ISU a primit sponsorizari de la firmele pe care le controla

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta -ISU -ar fi beneficiat de sponsorizari de la societatile comerciale controlate. Iar acest lucru a fost enuntat de un magistrat, in contexul tragediei din „Colectiv”.

Mai precis, potrivit Digi24, aceasta concluzie apare in motivarea judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Militar Bucuresti, in cazul arestarii celor doi angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), Antonina Radu si George Petrica. Ambii sunt cercetati in dosarul tragediei din clubul bucurestean, si au fost prezentati la instanta cu propunere de arestare preventiva, dupa ce anterior fusesera retinuti. Mai mult, judecatorul militar sustine ca sefii institutiei nu ar fi fost straini de aceasta practica. Momentan, reprezentantii ISU nu au comentat aceasta informatie.

Va reamintim ca instanta a decis,in urma cu doar cateva zile, arestarea la domiciliu a Antoninei Radu, in timp ce George Matei Perica a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile.

Peste 50 de suflete au pierit in incendiul care a cuprins, vineri, 30 octombrie, clubul aflat in sectorul 4, si foarte multi oameni au fost raniti. O parte a victimelor au fost transportate la spitale din afara tarii, altele raman in grija medicilor romani, care, de doua spatamani, se lupta sa ii salveze.

author avatar
eNational
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger