AcasăOldMAE, dupa atacurile din Franta: Momentan nu sunt informatii despre victime de...

MAE, dupa atacurile din Franta: Momentan nu sunt informatii despre victime de orgine romana

UPDATE 13.05: In urma cu foarte scurta vreme, Ministerul de Externe a anuntat oficial faptul ca un cetatean roman a cazut victima atacurilor din Paris. Conform MAE, persoana a fost ranita usor. „Persoana in cauza a primit ingrijiri la un spital din Paris si, in cursul dimineţii, a fost externata”, precizeaza reprezentantii ministerului. Din cate se pare, este vorba despre o femeie.

Desi in spatiul public s-a vehiculat ca un tanar jurnalist ar fi fost ranit in urma atacurilor de seara trecuta, MAE anunta oficial ca speculatiile nu se confirma.

(foto: wikipedia)

Mai mult, din cate precizeaza Ministerul de Externe, ai carui reprezentanti mentin permanent legatura cu Ambasada Romaniei la Paris si cu partile franceze, pentru a vedea daca exista si romani privintre victimele atacurilor sangeroase, ca pana la acest moment nu sunt date care sa confirme o asemenea ipoteza. „Ministerul Afacerilor Externe depune in continuare toate eforturile pentru a verifica daca printre victimele atacurilor din Franta se afla si cetateni romani. Pana la aceasta ore nu exista nicio informare in acest sens din partea autoritatilor franceze competente„, anunta institutia condusa de Aurescu.

Ministerul de Externe a anuntat, de altfel, ca la scurta vreme dupa declansarea atacurilor din Franta a fost convocata o celula de criza, la sediul institutiei.

Pana la acest moment, bilantul deceselor in urma tragediei din Franta depaseste 120, in timp ce numarul ranitilor se apropie de 250.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger