AcasăOldMAE confirma: doi romani au murit in atentatele din capitala Frantei

MAE confirma: doi romani au murit in atentatele din capitala Frantei

Din pacate, vesti triste din directia capitalei Frantei, la cateva zeci de ore de la atacurile care s-au abatut asupra mai multor puncte ale Parisului.


Printre cei peste 120 oameni care au pierit in tragedia de vineri seara se numara si doi romani. Informatia a fost confirmata, in urma cu foarte putine momente, de catre reprezentantii Ministerului de Externe, intr-un comunicat. „MAE informeaza ca Ambasada Romaniei la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara”, adauga reprezentantii institutiei conduse de Bogdan Aurescu, cu mentiunea ca se mentine permanent legatura cu autoritatile franceze, pentru a se afla daca exista si alte cazuri de cetateni romani care ar fi putut fi raniti sau decedati in urma tragediei in urma careia Franta e in doliu.

E important de mentionat si faptul ca o femeie de origine romana a fost ranita intr-unul dintre atacuri, dar ca aceasta a suferit leziuni usoare, fiind externata din spital, dupa ce a primit ingrijiri de la medicii francezi.

Va reamintim si faptul ca, pana la acest moment s-a precizat oficial ca bilantul deceselor a ajuns la 128, in timp ce numarul ranitilor a ajuns la 250, cu mentiunea ca starea a 99 dintre victime a fost anuntat a fi grava.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger