AcasăOldMAE anunta ca un alt roman a fost ranit in atacurile din...

MAE anunta ca un alt roman a fost ranit in atacurile din capitala franceza

Cele mai recente informatii oferite de catre reprezentantii Ministerului de Externe de la Bucuresti, care mentin legatura constant cu Ambasada Romaniei la Paris, indica faptul ca un alt roman a fost ranit in seria de atacuri de seara trecuta.

(foto: wikipedia)

Cea de-a doua victima este internata intr-un spital de langa capitala Frantei, si, din cate mentioneaza MAE intr-un comunicat, a suferit rani usoare. „Misiunea diplomatica este in legatura ca familia cetateanului roman”, precizeaza institutia.

Astfel, numarul romanilor raniti ajunge la doua persoane, dupa ce anterior s-a aflat ca o compatrioata aflata in vizita in Franta, la Paris, a fost de asemena ranita usor in urma unuia dintre cele sase atacuri care s-au abatut, seara trecuta, asupra mai multor puncte din capitala franceza.

Din pacate, in aceste atentate revendicate de membrii gruparii Stat Islamic, printre cei 128 de oameni care au pierit se numara si doi romani. Identitatea lor nu a fost facuta publica momentan, insa informatia a fost confirmata, in urma cu doar cateva ore, de oficialii MAE, care precizeaza ca Ambasada Romaniei la Paris a luat legatura cu familiile indoliate.

Este important de mentionat faptul ca ministerul anunta ca Ambasada Romaniei la Paris poate fi contactata, in legatura cu informatii despre cetateni romani care se afla într-o situatie de urgenta, la telefoanele: +33 (0) 68 07 13 729 și +33 (0) 1 47 05 07 55, dar si prin intermediul adresei de mail paris.consul@mae.ro.

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger