AcasăOldMadalin Voicu, in fata procurorilor anticoruptie

Madalin Voicu, in fata procurorilor anticoruptie

La aproximativ o ora de cand la DNA ajungea liberalul Isar, in fata procurorilor a ajuns, in jurul orei 10, si parlamentarul PSD.

UPDATE. Voicu a iesit dupa doar cateva minute de la DNA, respectiv dupa mai putin de un sfert de ora, precizand ca urmeaza sa revina pentru a da declaratii.

„Toti suntem in aceeasi situatie. Suntem supsecti. Sunt multe- cu spalare de bani, sunt multe (…) nu stiu despre ce e vorba pe fond (…) Se face o ancheta, pe care eu, sincer sa fiu, pot sa o inteleg asa. (…) Am promis si sunt de acord sa existe o colaborare, in sensul elucidarii unor lucruri”, a precizat deputatul, care, inainte de a se indrepta catre masina sa, a declarat ca nu stie daca s-ar putea pune problema ca DNA-ul sa formuleze o cerere privind o posibila ridicare a imunitatii sale.

–-

Madalin Voicu a oferit cateva detalii, inainte de a intra la discutiile cu anchetatorii anticoruptie, mentionand ca la iesire va face si alte declaratii. Parand sa fie cat se poate de relaxat si pus pe sotii, Voicu a sustinut, intr-o prima faza, ca a venit „in calitate de dirijor”, in privinta unei cercetari care se fac in privinta „Partidei Romilor” – for al carui membru fondator este.

Ulterior, deputatul social-democrat a lamurit ca are calitate de suspect, asemeni altor persoane intrate in virorul procurorilor in aceeasi cauza, dar ale caror nume a refuzat sa le mentioneze. „Ei fac o ancheta, o cercetare, la Partida Romilor. Probabil ca sunt niste lucruri pe care vor sa le verifice. (…) Acum ma duc sa vad despre ce este vorba (…) Nu stiu care este fermentul, chimia acestei anchete”, a adaugat Voicu, pana sa intre in sediul DNA, pentru a discuta cu procurorii.

371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger