AcasăOldMacabru: Britanicii au chefuit in strada dupa ce au aflat ca Margaret...

Macabru: Britanicii au chefuit in strada dupa ce au aflat ca Margaret Thatcher a murit! – VIDEO

Sute de persoane – tineri, dar si oameni in toata firea – au luat cu asalt strazile din Londra, la cateva ore dupa ce s-a aflat ca fostul premier britanic Margaret Thatcher a murit. Oricat de sinistru ar parea, oamenii au tinut sa petreaca, odata ce au aflat ca „Doamna de Fier” s-a stins.

Unii au baut sampanie si au dansat de bucurie, altii au facut praf vitrinele magazinelor. „Cheful” macabru de pe strazile capitalei britanice a tinut pana la ore tarzii in noapte. Unii dintre cei iesiti pe bulevardele londoneze au purtat masti di carton, cu chipul lui Thatcher.

Mai mult, cativa tineri au luat cu asalt un cinematograf din Brixton, un cartier din sudul Londrei, si au schimbat mesajul de pe panoul de la intrare, care anunta filmul care ruleaza in aceste zile, cu textul „Margaret Thatcher a murit. LOL”, potrivit Mail Online. Politia a intervenit in cateva randuri pentru a potoli spiritele. Mai multe persoane au fost arestate.

Si la Glasgow cateva sute de persoane au luat cu asalt strazile pentru a-si striga bucuria ca Thatcher s-a stins. „Vrajitoarea a murit”, „Maggie, Maggie, Maggie a murit, a murit”, au cantat cei care au gasit un motiv de petrecere dupa vestea tragica.

Fostul premier britanic a murit, luni, la varsta de 87 de ani, in urma unui atac cerebral. Margaret Thatcher va fi inmormantata miercurea viitoare, la Londra. La ceremonia de la Catedrala St. Paul va asista si Regina Elisabeta a II-a.

[youtube]mMQEI_kiHvU[/youtube]

[youtube]9jK2pYK1U_M[/youtube]

Citeste si : Regina Elisabeta a II-a, indurerata de moartea lui Margaret Thatcher. Afla mesajul premierului britanic!

A murit Margaret Thatcher, “Doamna de Fier” a politicii britanice (VIDEO)

439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger