AcasăOldM. Basescu: Nu am luat bani, n-am incercat sa aranjez eliberarea lui...

M. Basescu: Nu am luat bani, n-am incercat sa aranjez eliberarea lui Bercea

In continuarea unor precizati facute in urma cu doar cateva ore, prin intermediul unui comunicat in care sustine ca inregistrarile prezetate oamenilor legii de catre avocatul familiei Anghel sunt scoase din context, fratele presedintelui, Mircea Basescu, a insistat ca nu s-a pus problema sa ia bani pentru a interveni in favoarea celui cunoscut drept Bercea Mondial.

„Va spun ca nu am luat bani, n-am incercat sa incercat sa aranjez eliberarea lui Bercea. Este o mare eroare sau sa-i spun rautate, sa amesteci presedintele tarii intr-o asemenea problema (…) Tot timpul le-am spus la nemurile lui ‘Nu incercati sa dati bani la nimeni, ca mai rau ii faceti lui Bercea si aveti incredere ca justitia va rezolva problema’. (…) De fiecare data (…) le-am recomandat avocat”, a sustinut Mircea Basescu, joi dimineata, intr-o declaratie facuta jurnalistilor care il asteptau in fata locuintei.

Mai mult, Mircea Basescu a declarat ca seful statului stia despre acest caz, insa doar in conditiile in care toata tara aflase despre problema in cauza, fiind o chestiune devenita publica: „Presedintele stie despre un asemenea caz, cum sa nu stie, stia toata tara si sa nu stie presedintele despre cazul Bercea Mondial?”.

Va reamintim ca fratele sefului statului a reclamat faptul ca ar fi fost santajat de catre rudele lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial. Fiul si ginerele acestuia din urma sunt urmariti penal in acest dosar in care cercetarile continua. Aparatorul legal al fiului lui Sandu Anghel, Florin, a prezentat procurorilor inregistrari audio-video, despre care sustine ca ar fi concludente in acest caz.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger