AcasăOldLungu, din nou la DNA. A anuntat ca e de acord sa...

Lungu, din nou la DNA. A anuntat ca e de acord sa fie confruntat cu Elena Udrea

Stefan Lungu a ajuns, miercuri dimineata, pentru a doua zi consecutiv, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Dupa ce a stat de vorba cu procurorii DNA, in chestiuni referitoare la dosarul „Gala Bute”, Lungu a parasit cladirea in jurul orei 10 si un sfert si s-a intors la locuinta sa, avand in vedere ca se afla in regim de arest la domiciliu.

Intrebat daca si-a exprimat acordul, in fata procurorilor, pentru o confruntare cu Udrea, avand in vedere ca fostul ministru a solicitat acest lucru, Lungu a raspuns afirmativ. „Absolut. Absolut. Este o procedura normala”, s-a limitat sa precizeze fostul consilier al Elenei Udrea, pe vremea cand aceasta din urma conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, adaugand ca nu paote face mai multe precizari, pe motiv ca nu are voie sa comenteze aspecte din dosarul in care este cercetat, respectiv cel privind organizarea „Galei Bute”.

Va amintim ca in timp ce Lungu se afla in regim de arest la domiciliu in dosarul „Gala Bute”, procurorii DNA acuzandu-l de trafic de influenta, Elena Udrea, fosta sefa a MDRT, cercetata in aceeasi cauza, pentru mai multe faote de coruptie, printre care si luare de mita, este in arest preventiv, dupa ce magistratii Instantei Supreme au decis arestarea sa pentru 30 de zile, ca urmare a solicitatii procurorilor anticoruptie.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger