AcasăOldLuare de ostatici in Sydney: Mai multi angajati si clienti, tinuti cu...

Luare de ostatici in Sydney: Mai multi angajati si clienti, tinuti cu forta intr-o cafenea! (VIDEO)

Situatie tensionata in Sydney. Un barbat inarmat tine, de ore intregi, inchisi cu forta, intr-o cafenea din centrul orasului australian, mai multi angajati, dar si clienti ai localului.

Individul a pus stapanire, cu forta, pe local, la primele ore ale diminetii, cand inauntru se aflau atat lucratorii, cat si oameni care au intrat pentru a-si cumpara o cafea. Nu se stie exact cate persoane sunt inauntru, dar se vehiculeaza ca ar fi vorba despre circa 40 de persoane.

La un moment dat, pe parcursul acestor ore de chin pentru ostatici, in dreptul vitrinei cafenelei a fost arborat un steag negru, cu insemne islamice, aspect surprins in imaginile difizate de posturile de televiziune. Presa internationala scrie despre cinci dintre acestea, care au reusit sa scape din localul in care individul a semanat groaza, intr-o prima faza doar trei dintre ei, iar apoi restul de doi. Nu e clar, deocamdata, daca acesti oameni au fugit, recapatandu-si libertatea, sau au fost lasati sa plece.

In fata cafenelei au ajuns mai multe zeci de politisti, dar si specialisti in situatii de urgenta. Se incearca stabilirea unei cai de comunicatie cu atacatorul, pentru a se reusi eliberarea ostacilor. Intreaga zona a fost evacuata.

[youtube]0nDm1w3sZjs[/youtube]

[youtube]GvnRBJVXDB8[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger