AcasăOldLovitura pentru Adrian Nastase. Fostul premier, urmarit penal intr-un nou dosar

Lovitura pentru Adrian Nastase. Fostul premier, urmarit penal intr-un nou dosar

Adrian Nastase este urmarit penal intr-un nou dosar. Fostul premier este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Procurorii il acuza pe Nastase ca ar fi detinut acasa, fara drept, mai multe sute de cartuse. „In continuarea cercetarilor in cauza constituita ca urmare a disjungerii din dosarul privind tentativa de sinucidere a numitului NASTASE ADRIAN, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus inceperea urmaririi penale fata de acesta sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, prevazuta de art. 279 alin. 1 Cod penal. Prin rezolutia de incepere a urmaririi penale, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt: La data de 21.06.2012, s-a constatat ca invinuitul Nastase Adrian detinea fara drept, la domiciliul sau, un numar de 359 cartuse calibru 38 special, in plus fata de cantitatea de 50 bucati mentionata in permisul de port arma, respectiv 6 cartuse calibru 338 Win si 34 cartuse calibru 222 Rem, pentru care nu era autorizat sa detina”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.

Fostul prim-ministru a fost eliberat conditionat din penitenciar in urma cu o saptamana, la opt luni de la incarcerare. Pe 18 martie, Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins recursul DNA si au mentinut decizia data fostului premier de catre Judecatoria sectorului 4, favorabila eliberarii sale conditionate.

author avatar
eNational
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger