AcasăOldLocuintele unor persoane banuite de furturi din trenuri, perchezitionate de politisti

Locuintele unor persoane banuite de furturi din trenuri, perchezitionate de politisti

Domiciliile a trei indivizi banuiti de furt din vagoanele unor trenuri de marfa au fost luate la puricat de catre reprezentantii Directiei de Politie Transporturi.

Avand suspiciuni in privinta comiterii mai multor ilegalitati in zona caii ferate Agigea Nord-Port Constanta, oamenii legii au trecut la verificari domiciliare. Marti s-au oprit la adresele a trei suspecti, pentru a strange probe in acest caz aflat in plina ancheta.

Iar perchezitiile nu au fost lipsite de surprize: verificarile au scos la iveala mii de litri de motorina si zeci de tone de carbune, dar si cereale pe care politistii le-au confiscat, in vederea continuarii cercetarilor. Mai exact, se detaliaza in comunicatul IGPR, „50.257 de kg. de carbune energetic, 4.860 de litri de motorina, marcata cu substanta verde, specifica celei destinate locomotivelor diesel si navelor care efectueaza manevre in port si 1.765 de kg de cereale”.

Nu in ultimul rand, oamenii legii au gasit si o suma de bani, despre care banuiesc ca ar proveni din vanzarea bunurilor furate.

La finele perchezitiilor, suspectii au aflat ca sunt cercetati pentru furt. Oamenii legii au considerat ca nu sunt necesare masuri privative, drept urmare au dispus cercetarea lor in libertate.

sursa foto: ratt.ro

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger