AcasăOldLocal dintr-un oras francez cuprins de flacari: 13 oameni au murit (VIDEO)

Local dintr-un oras francez cuprins de flacari: 13 oameni au murit (VIDEO)

Dezastru intr-un bar din centrul orasului frantuzesc Rouen. Mai multe persoane si-au gasit sfarsitul dupa ce localul in care se aflau a fost inghitit de flacari.

Tragedia s-a produs in cursul noptii de vineri spre sambata, si, din cate confirma reprezentantii ministerului de Interne de la Paris intr-un scurt comunicat, s-a soldat cu 13 decese. Alte sase persoane au avut nevoie de interventia medicilor, fiind ranite in acelasi incendiu. Urmele dezastrului – geamuri sparte, pahare facute tandari, dar si scaune si mese daramate – au fost surprinse in imagini filmate in barul respectiv la scurta vreme de la lichidarea flacarilor.

[youtube]WS4UJkI60WE[/youtube]

Odata ce autoritatile locale au fost informate cu privire la declansarea focului, cateva zeci de pompieri au intervenit de urgenta si au reusit sa stinga focul inainte ca incendiul sa se extinda si la imobilele din vecinatatea localului.

Presa franceza noteaza ca localul ar fi fost inchiriat pentru o aniversare, insa informatia nu si-a gasit o confirmare oficiala. Din cate se pare, victimele ar fi tineri cu varste in jurul a 20 de ani.

Pana la aceasta ora nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea incendiului in barul din orasul situat in provincia Normandia, dar anchetatorii au inceput deja sa investigheze cazul.

[youtube]KtrxqQt33PY[/youtube]

sursa foto: captura youtube/BFM TV

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger