AcasăOldLiviu Luca, retinut de procurori

Liviu Luca, retinut de procurori

Liviu Luca a fost dus la audieri

La finele audierilor de seara trecuta, sindicalistul Liviu Luca a parasit cladirea in care se afla sediul DIICOT, insa nu in directia casei sale, ci insotit de oamenii legii, odata ce a fost retinut de procurorii Antimafia.

In conditiile in care, inca de la primele ore ale zilei de luni locuinta sa fusese perchezitionata de procurori, ulterior Luca fiind dusi la sediul DIICOT Ploiesti, alaturi de alte persoane, pentru audieri, seara trecuta s-a aflat ca sindicalistul a fost retinut, ulterior acestei etape.

In dosarul de fata, procurorii au anuntat ca se fac cercetari in privinta unor suspiciuni de initiere a unui grup infractional organizat, dar si de instigare la delapidare si spalare de bani.

De altfel, din cate precizau, deunazi, reprezentantii DIICOT, in dreptul sindicalistului planeaza banuiala ca, in perioada  2005 – 2009, ar fi initiat si constituit impreuna cu alti opt suspecti „un grup infractional organizat  care a avut ca scop obtinerea de fonduri materiale din patrimoniul SC PSV COMPANY SA (fosta SC PETROMSERVICE SA) iar ulterior,  utilizarea  sumelor de bani insusite in mod fraudulos, pentru construirea unui ansamblu de locuinte situat pe raza comunei Paulesti, jud. Prahova, al carui adevarat beneficiar a fost suspectul mai sus mentionat (Luca-n.r)”.

foto: cugetliber.ro

228 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger