AcasăOldLivia Stanciu, despre femeia pe care o acuza de santaj: Nu stiu...

Livia Stanciu, despre femeia pe care o acuza de santaj: Nu stiu ce sau cine anume a determinat-o sa adopte acesta atitudine

Livia Stanciu

Sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), care in urma cu o zi a sesizat DNA sustinand ca a fost santajata, declara ca nu stie ce si mai ales cine anume a determinat-o pe femeia care a lucrat la cabinetul sotului judecatoarei sa recurga la acest gest.

Livia Stanciu

Livia Stanciu le-a spus jurnalistilor, marti, ca femeia a apelat-o, sustinand ca sotul ei, Andrei Stanciu, care a murit in urma cu trei ani si jumatate, ar fi avut o datorie la ea, pentru contracte de asistenta juridica. „M-a amenintat ca daca nu-i dau suma de 20 de mii de euro va intreprinde actiuni de defaimarea mea si ca n-o sa fie pe placul presedintelui Inaltei Curti. A crezut ca ma ameninta cu un scandal public, in virtutea functiei pe care o detin, voi ceda santajului si ca ma va intimida”, a precizat Livia Stanciu.

Mai mult, sefa ICCJ a precizat ca tocmai in virtutea functiei pe care o ocupa, dar si pentru ca e de parere ca nimeni nu ar trebui sa cedeze unor incercari de santaj, a decis sa sesizeze autoritatile. „Tocmai datorita functiei pe care o detin si pe care o exercit cu toata responsabilitatea, va spun ca nu voi tolera niciodata si voi indepma pe toti sa nu cedeze santajului. Acesta a fost motivul pentur care am sesizat organele de ancheta”, a adaugat Livia Stanciu.

Intrebata daca a cunoscut-o pe Mariana Rarinca, femeia retinuta sub acuzatia de santaj, Stanciu a raspuns: ” Normal ca am cunoscut-o, dar nu foarte aproape. Lucfa la cabinetul sotului meu. Nu stiu ce a determinat-o sa faca acest lucru. (…) Cu ani de zile in urma, i-a fost prezentata sotului meu ca o persoana careia i-a fost restructurat locul unde lucra, care este necasatorita, are doi copii si se afla intr-o situatie familiala grea. (…) In rest nu stiu ce anume sau cine anume a determinat-o sa adopte acesta atitudine”.

Va reamintim ca marti dimineata, procurorii DNA au decis retinerea Marianei Rarinca. Femeia este acuzata de santaj, dupa ce i-ar fi pretins judecatoarei suma de 20.000 de euro pentru a nu divulga, catre presa, informatii compromitatoare la adresa sefei ICCJ si a familiei acesteia. Rarinca va ajunge in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Cititi si: Sefa ICCJ, santajata pentru datoria sotului decedat

Femeia acuzata ca a santajat-o pe sefa ICCJ, retinuta

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger