AcasăOldLiderul sindical Bogdan Hossu, gasit incompatibil de ANI

Liderul sindical Bogdan Hossu, gasit incompatibil de ANI

Bogdan Hossu

Cunoscutul lider sindical a intrat in vizorul ANI. Agentia Nationala de Integritate a anuntat, miercuri, ca in cazul lui Bogdan Hossu s-a constatat existenta unei situatii de incompatibilitate, in conditiile in care acesta ar fi ocupat, simultan, atat calitatea de  membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (S.R.R.), cat si functii in alte societati comerciale.

Bogdan Hossu

Conform precizarilor reprezentantilor ANI, Iulian-Bogdan Hossu ar fi detinut, incepand cu 29 iunie 2010, „simultan cu calitatea de membru titular in C.A. al S.R.R., si functiile de administrator, presedinte si membru in Consiliul de Administratie in cadrul mai multor societati comerciale, precum si functia de Presedinte al Confederatiei Nationale Sindicale „Cartel Alfa” (angajat cu contract individual de munca pe perioada determinata, aferenta mandatului de presedinte)”, incalcand dispozitiile Legii 161/2003, conform careia o functie de membru al Guvernului e incompatibila cu cea de administrator al unei societati comerciale.

Mai mult, sustine ANI, in perioada 29 iunie 2010 – 01 septembrie 2011, Hossu ar fi detinut,  simultan cu functia de membru in  Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune si calitatea de membru al plenului Consiliului Economic si Social, ceea ce contravine prevederilor aceleiasi legi.

478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger