AcasăOldKovesi: Sunt anchete in curs care vizeaza achizitii in domeniul sanatatii publice

Kovesi: Sunt anchete in curs care vizeaza achizitii in domeniul sanatatii publice

Fara sa dea detalii cu privire la produse sau tipuri de aparatura medicala este vorba, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie confirma faptul ca DNA-ul ancheteaza achizitii in domeniul sanatatii publice.

„Pot sa va spun ca in ultimii doi ani, combaterea coruptiei in sanatate a constituit o prioritate a DNA”, ca au fost peste 75 de persoane cercetate si trimise in judecata, printre ei manageri si directori de spitale, dar si medici.

Kovesi da de inteles ca nu e vorba de un caz singular aflat in investigare. „Avem foarte multe anchete care vizeaza achizitii publice. (…) avem in derulare mai multe  anchete care vizeaza mai multe achizitii publice, de la spitale atat din Bucuresti, cat si din alte localitati”, a precizat Kovesi, adaugand ca, fiind vorba de investigatii in curs de solutionare, nu poate da detalii in privinta medicamentelor sau produselor in cauza. „Dar va pot confirma ca avem anchete in curs care vizeaza achizitii in domeniul sanatatii publice”, a conchis Laura Kovesi.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger