AcasăOldKovesi, prima reactie la tentativa de spionaj la adresa sa

Kovesi, prima reactie la tentativa de spionaj la adresa sa

Iacob lucrează de multă vreme alături de Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

„O incercare nereusita de intimidare”. Asa catalogheaza Laura Codruta Kovesi intreaga situatie in care s-a trezit protagonist fara voie si care face, la acest moment, obiectul unei investigatii DIICOT.

O mult-asteptata reactie din partea procurorului-sef al DNA la informatia cum ca patru cetateni straini, doi dintre ei fosti ofiteri de informatii, care, conform Rise Project, ar face parte dintr-o firma de investigatii care, la un moment dat, l-ar fi avut drept presedinte onorific chiar pe Meir Dagan, fostul sef al Mossadului in perioada 2002-2011, ar fi incercat sa o spioneze a venit, in urma cu scurt timp. „A fost o incercare nereusita de intimidare”, a fost prima declaratie pe care a facut-o Laura Codruta Kovesi pe aceasta chestiune, conform Digi 24.

De altfel, intreaga situatie a ajuns si in atentia procurorilor Antimafia care, dupa cum a confirmat insusi seful DIICOT, pentru Rise Project, se ocupa la acest moment de acest subiect, in sensul in care fac o investigatie. Se asteapta ca aceste cercetari sa scoata la lumina si  beneficiarii acestei initiative avand-o drept tinta pe Laura Kovesi, procurorul-sef la Directiei Nationale Anticoruptie.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger