AcasăOldKovesi, inca trei ani la sefia DNA. Va fi reinvestita pe 16...

Kovesi, inca trei ani la sefia DNA. Va fi reinvestita pe 16 mai

Sefa DNA, a vizitat Hunedoara

Anuntul oficial privind reinvestirea Laurei Codruta Kovesi la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie a fost formulat de la cel mai inalt nivel.

Dupa ce seara trecuta insusi seful statului anuntase, intr-o emisiune la Televiziunea Publica, faptul ca a semnat decretul de numire a Laurei Kovesi pentru un nou mandat in fruntea DNA, si ca decizia urmeaza sa fie publicata in cursul zilei de joi in Monitorul Oficial, din directia Cotrocenilor aflam, in aceasta dimineata, data de la care va fi oficializata aceasta reinvestire, stiut fiind faptul ca actualul mandat al procurorului-sef al DNA expira in decursul lunii vitoare. „Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul privind reinvestirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei Laura Codruta Kovesi pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 16 mai 2016”, mentioneaza reprezentantii Administratiei Prezidentiale.

Va amintim ca anuntul initial a fost facut chiar in seara zilei in care s-a aflat ca procurorul-sef al institutiei amintite ar fi fost tinta unei tentative de spionaj, din directia unor fost ofiteri de informatii insraelieni. Dar si faptul ca, in decursul saptamanii trecute, membrii sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii au avizat favorabil, in unanimitate, propunerea facuta la finele lunii februarie de catre ministurl de Justitie in privinta reinvestirii Laurei Kovesi la sefia Directiei Nationale Anticoruptie.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger