AcasăOldJudecatorul Mustata, din nou la audieri la DNA: Nu am negociat nimic....

Judecatorul Mustata, din nou la audieri la DNA: Nu am negociat nimic. Vorbe

Magistratul de la Curtea de Apel Bucuresti s-a prezentat, in jurul orei 18, la audieri la sediul DNA. Stan Mustata si-a sustinut nevinovatia, spunand ca nu s-a pus problema sa negocieze cu cineva, cum a fost acuzat, si ca intreg cazul sau este bazat pe „vorbe”.

Judecatorul Mustata, pe numele caruia DNA a anuntat, in urma cu doar cateva ore, ca s-a inceput urmarirea penala pentru fapte de coruptie, s-a prezentat la sediul Directiei Anticoruptie pentru noi audieri. Mustata le-a spus jurnalistilor ca se asteapta la orice masura, inclusiv la retinerea sa. Cu toate acestea, magistratul a insistat ca nu ar exista probe impotriva sa, ci doar vorbe. „Nu am negociat nimic, v-am spus. Situatia este simpla, o repet. Banii nu sunt, dosare masluite nu sunt. Vorbe. (…) 30.000 euro care, de unde? Cine? A vorbit cineva? Nu apar nicaieri„, a sustinut magistratul Curtii de Apel.

Reamintim ca, la solicitarea DNA, CSM a luat in discutie cererea privind retinerea si arestarea preventiva a magistratului, incuviintand aceste masuri. DNA a inceput urmarirea penala a lui Stan Mustata, dar si a altor cinci persoane, printre care si o grefiera de la Curtea de Apel. „In acest context, in perioada octombrie 2013 – aprilie 2014, membrii grupului au accesat informatii cu caracter confidential din dosarele penale aflate pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea identificarii si contactarii mituitorilor si cumparatorilor de influenta, in scopul pretinderii de la acestia a unor foloase materiale, in schimbul obtinerii unor hotarari judecatoresti favorabile”, mentioneaza procurorii anticoruptie.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger