AcasăOldJudecatorii bucuresteni i-au respins lui Ioan Becali cererea de eliberare conditionata

Judecatorii bucuresteni i-au respins lui Ioan Becali cererea de eliberare conditionata

Ioan Becali nu poate parasi deocamdata inchisoarea, pentru ca magistratii bucuresteni nu i-au admis cererea de eliberare conditionata.

In ciuda faptului ca spera sa fie lasat sa plece acasa cat mai curand, fostul impresar de fotbal nu a primit vestea pe care spera sa o auda. Mai precis, miercuri s-a aflat ca magistratii judecatoriei Sectorului 4 au respins cererea de liberare conditionata inaintata, la inceputul lunii, de catre Ioan Becali. Si anume ca Judecatoria mentionata a admis „exceptia inadmisibilitatii invocata de reprezentantul Ministerului Public”, dupa cum se precizeaza in solutia pe scurt comunicata de instanta.

Decizia judecatoriei nu este, insa, definitiva, astfel ca fostul agent de jucatori are la dispozitie varianta de a contesta prezenta hotarare, in termen de trei zile de la comunicarea sa.

Va reamintim ca Ioan Becali a fost condamnat, asemeni altor nume grele din fotbalul autohton, in deja celebrul „dosar al Transferurilor”, primind, in martie 2014, o sentinta definitiva de sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, dar si ca fostul impresar a mai incercat si pana la aceatsa data sa convinga instanta sa il elibereze conditionat.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger