AcasăOldIordanianul declarat indezirabil, expulzat. Nu mai are voie sa vina in Romania...

Iordanianul declarat indezirabil, expulzat. Nu mai are voie sa vina in Romania timp de 15 ani!

A inceput vendetta impotriva denuntatorilor si martorilor din dosarele de coruptie

Mai multi politisti au fost prezenti, nopatea trecuta, la Aeroportul Otopeni. Totul ca urmare a faptului ca barbatul in varsta de 52 de ani a fost expulzat, sub escorta, in tara sa, in cursul noptii de sambata spre duminica.

Este vorba despre afaceristul de origine iordaniana stabilit la Constanta, pe care, din ratiuni ce tin de securitate nationala, instanta l-a declarat, in urma cu aproape doua saptamani, indezirabil pe teritoriul autohton.

Acesta a fost insotit de catre oamenii legii de la Inspectoratului General pentru Imigrari, cu un avion care a decolat de la Aeroportul Otopeni, cu destinatia Iordania. Odata ce aeronava a ajuns pe teritoriul statului iordanian, barbatul a fost predat autoritatilor din tara sa de origine, anunta Ministerul de Interne, duminica, intr-un comunicat. Totodata, omului i s-a adus la cunostinta faptul ca, timp de un deceniu si jumatate, nu mai are voie sa revina in Romania, dupa cum au dispus magistratii in fata carora a fost prezentat la finele anului trecut.

Iordanianul, suspectat ca ar fi facut, prin intermediul mediului online, propaganda gruparii auto-intitulate Stat Islamic, ar carei sustinator este acuzat ca ar fi, a fost declarat indezirabil in Romania, de catre Curtea de Apel Bucuresti, pe 29 decembrie. Recent s-a aflat ca magistratii Inaltei Curti, instanta la care contestase decizia CAB, nu i-au dat castig de cauza, mentinand prima hotararea luata de judecatori in cazul sau.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger