AcasăOldIohannis, la Palatul Elisabeta, in zi de dubla sarbatoare pentru Regele Mihai...

Iohannis, la Palatul Elisabeta, in zi de dubla sarbatoare pentru Regele Mihai I

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai I. Evenimentul are loc chiar in ziua in care Majestatea Sa isi serbeaza, la Palat, atat ziua de nastere, cat si onomastica.

Iohannis a ajuns la resedinta Regala in jurul orei 13. A fost intampinat de catre Principesa Margareta si sotul acesteia, Printul Radu. Inainte de a intra in Palatul Elisabeta, liderul PNL i-a oferit fiicei Regelui Mihai I un superb buchet de flori alb.

Klaus Iohannis este prezent la intalnirea privata cu Regele Mihai I in ziua in care la Palatul Elisabeta sunt asteptati toti romanii din tara, dar si cei din Republica Moldova, care vor sa vina sa ii transmita un gand bun si o urare Majestatii Sale. De altfel, in jurul pranzului, Regele Mihai a iesit la balcon, pentru a saluta multimea prezenta in curte, care ii scanda numele Regelui. Oamenii i-au cantat „la multi ani” sarbatoritului si i-au transmis mesaje de felicitare.

Sursa foto familiaregalaro

 

Evenimentul „Porti Deschise” la Palatul Elisabeta are loc cu ocazia zilei de nastere a Regelui Mihai I (a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani-n.r), dar si a onomasticii Majestatii Sale (pe 8 noiembrie sunt cinstiti Sfintii Arhangheli Mihai si Gavriil -n.r), si precede dineul pe care Regele il va oferi, joi, in onoarea a 11 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii unui sfert de veac de la caderea comunismului.

261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger