AcasăOldIohannis: Demersul unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor, pe cale...

Iohannis: Demersul unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnat politic de PSD

Seful statului da de inteles ca suspecteaza ca gestul unor organizatii non-guvernamentale – aceea de a protesta fata de defrisarile masive si abuzive – „este pe cale de a fi deturnat politic de PSD”.

Inainte de a pleca in Italia, joi dimineata, presedintele a sustinut o conferinta de presa, pe Aeroportul Otopeni, prilej cu care a raspuns unei intrebari in privinta initiativei anuntate de catre premierul Ponta, in cursul zilei trecute, in sedinta de Guvern, privind o eventuala limitare -temporara- a exportului de masa lemnoasa.

Precizand, printre altele, ca sustine o astfel de masura, in conditiile in care va duce la salvarea padurilor de pe teritoriul Romaniei, seful statului a facut o referire si la protestele de sambata trecuta, din Capitala si alte orase, care au avut drept scop tot atragerea atentiei in privinta necesitatii salvarii acestor intinderi de pamant cultivate cu arbori. „Fiindca tot veni vorba iarasi de paduri, am impresia ca demersul, onest si bine intentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor, este pe cale de a fi deturnat politic de PSD”, a opinat liderul de la Cotroceni.

Va amintim ca sambata mii de oameni- atat din Capitala, cat si din alte orase, printre ele si Sibiu si CLuj – au manifestat pasnic, pentru a atrage atentia asupra despagubirilor abuzive.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger