AcasăOldIohannis a pierdut in instanta o casa din Sibiu

Iohannis a pierdut in instanta o casa din Sibiu

Actualul presedinte a ramas fara o casa pe care o avea in orasul al carui primar a fost , pana sa ajunga lider la Cotroceni. Hotararea in acest sens, luata de Curtea de Apel Brasov, nu mai poate fi atacata, fiind definitiva.

Conform Digi 24, din decizia anuntata, joi, de catre magistratii Curtii de Apel Brasov, reiese faptul ca recursul formulat de catre actualul presedinte, sotia acestuia, dar si de catre soacra sefului statului ar fi fost depus prea tarziu, depasindu-se termenul legal. Astfel stand lucrurile, instanta a mentinut decizia luata anterior, de catre magistratii Tribunalului Brasov.

Vizata de decizie este o casa din centrul Sibiului, nationalizata, dar nerevedicata intr-o prima faza si cumparata de chiriasii care locuiau in incinta. Ulterior, un presupus nepot al proprietarilor de drept- decedati intre timp- a aparut, iar tranzactia imobiliara a fost anulata. De la acesta din urma a cumparat, insa, casa familia Iohannis. Chiriasii respectivi au contestat atat actele de vanzare, cat si apartenenta respectivului nepot la familia care detinuse intr-o prima faza imobilul respectiv.

author avatar
eNational
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger