AcasăOldIoan Oltean, din nou in fata procurorilor anticoruptie

Ioan Oltean, din nou in fata procurorilor anticoruptie

Ioan Oltean sustine ca nu a luat niciodata bani

Deputatul liberal a venit la DNA, in Capitala, prezenta sa avand legatura cu dosarul in care este vizat de cercetari, respectiv cauza ce tine de retrocedari ANRP.

UPDATE: Liberalul a plecat de la DNA precizand ca a dat o declaratie si a raspuns intrebarilor procurorului de caz. „Am raspuns la toate intrebarile (…) am toata disponibilitatea la a participa la solutionarea corecta a acestui caz (…) nu am nicio retinere”, a mai declarat Oltean, la iesirea de la audieri.

Aflat sub control judiciar inca din decembrie anul trecut, Oltean a trecut pragul sediului central al Directiei Nationale Anticoruptie in aceasta dimineata. De altfel, motivul prezentei sale in fata procurorilor ar avea legatura tocmai cu aceasta masura preventiva, mai precis anchetatorii anuntandu-l, potrivit B1 TV, despre prelungirea controlului judiciar in cazul fostului vicepresedinte al PNL.

Va reamintim ca, in dosarul respectiv, Ioan Oltean este cercetat de DNA pentru acuzatiile de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger