AcasăOldIoan Oltean a ajuns in fata procurorilor anticoruptie, pentru audieri

Ioan Oltean a ajuns in fata procurorilor anticoruptie, pentru audieri

Dupa Vasile Blaga, si Ioan Oltean, fostul vicepresedinte si totodata, fost secretar general al PDL, a ajuns marti, cu putine minute inainte de ora 14, pe Stirbei Voda, unde se afla sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE 15.00: Oltean a plecat de la audieri alegand sa nu ofere presei si alte detalii in privinta motivului prezentei sale la discutiile cu procurorii anticoruptie. „V-am spus de ce am fost chemat astazi aici, suntem in fata unui proces nepublic, atata va spun”, a punctat liberalul, inainte de a parasi zona din apropierea cladirii ce adaposteste sediul central al DNA.

Oltean a fost citat de procurori, pentru a discuta cu ei in calitate de martor, in dosarul in care Udrea a fost plasata, recent, sub control judiciar pe cautiune, si a sosit la audieri la doar cateva zeci de minute dupa ce Vasile Blaga a parasit institutia.

La randul sau, fostul lider PDL, actualmente co-presedinte al PDL, a venit la audieri, la DNA, fiind citat ca martor in cel de-al treilea dosar deschis la DNA pe numele Elenei Udrea, cel pentur care procurorii au cerut avize privind incuviintarea inceperii urmaririi penale, a retinerii si arestarii preventive a fostului ministru, deputatii avizand, prin vot, primele doua solicitari.

In acest dosar, procurorii anticoruptie o acuza, printre altele, pe fosta sefa a PMP, ex-ministru al Turismului, de luare de mita, dar si de trafic de influenta si spalare de bani, toate trei in forma continuata.

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger