AcasăOldIoan Niculae ramane in inchisoare. Cererea de eliberare conditionata, respinsa definitiv

Ioan Niculae ramane in inchisoare. Cererea de eliberare conditionata, respinsa definitiv

Ioan Niculae

Afaceristul nu a reusit nici de aceasta data sa convinga instanta ca poate fi eliberat conditionat, drept urmare va ramane in spatele gratiilor.

Ioan Niculae

In ciuda faptului ca, in cele cateva luni de detentie, insumand o treime din pedeapsa decisa de instanta in cazul sau a scris mai multe carti, omul de afaceri Ioan Niculae nu poate parasi, deocamdata, sistemul de detentie.

Desi si-a pus speranta in hotararea de marti a Tribunalului Dambovita, una, de altfel, definitiva in aceasta privinta, vestile primite nu sunt, cu siguranta, cele asteptate de afaceristul aflat la acest moment in penitenciar. Totul dupa ce magistratii instantei amintite au dispus mentinerea hotararii luate la finele lunii august, de Judecatoria Gaesti, care respingea solicitarea apararii legale a afaceristului care controleaza grupul InterAgro de a fi lasat sa paraseasca inchisoarea.

Reamintim ca Niculae a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Bucuresti, in primavara acestui an la doi ani si jumatate de inchisoare, in dosarul supanumit „Mita la PSD”.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger