AcasăOldInterlop eliberat din greseala. Ancheta la Politia Capitalei

Interlop eliberat din greseala. Ancheta la Politia Capitalei

Mai-marii Politiei Capitalei au declansat o investigati interna, dupa ce un interlo a fost eliberat, din greseala, in loc sa fie transferat din arest preventiv catre un penitenciar.

Conducerea Politiei Capitalei incearca sa stabileasca exact cum a fost pus in libertate interlopul, condamnat recent la 10 ani de detentie, pentru tentativa de omor.

Concret, in urma cu doua zile, magistratii Instantei Supreme au decis o sentinta privativa de libertate in cadrul barbatului acuzat de tentativa de omor. Decizia a ajuns la politistii bucuresteni, care, potrivit b1.ro, ar fi trimis-o mai departe catre Arestul Capitalei. Angajatii departamentului respectiv ar fi gresit si, in loc sa il transfera pe acuzat catre penitenciar, l-au lasat sa plece acasa.

Trei angajati pe linie de retinere si arestare preventiva sunt vizati de ancheta in acest caz. Intre timp, oamenii legii incearca sa dea de urma barbatului eliberat din greseala. „De la momentul sesizarii, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a dispus masuri in vederea depistarii si reincarcerarii persoanei in cauza”, au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei.

Sursa foto: libertatea.ro

282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger