AcasăOldInterceptari din dosarul in care este cercetat Vanghelie. Ce nume apar!

Interceptari din dosarul in care este cercetat Vanghelie. Ce nume apar!

O parte din interceptarile din dosarul in care Marian Vanghelie este acuzat de fapte de coruptie (abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani) au ajuns in presa.

Conform acestora, edilul sectorului 5, aflat la aceasta ora in arest preventiv, ar fi incercat sa-i lase impresia unei femei ajunse in vizorul oamenilor legii, Carla D., ca ar avea influenta asupra unui jurnalist, pentru a ajunge la insusi seful statului, Klaus Iohannis.

Iata o parte a acestor interceptari, conform site-ului Stirilor Pro TV:

„Vanghelie: Deci, eu stiu toate fazele. Deci, nu trebuie sa… sa discutam! Discutam numai la ureche, asa! Si eu… Poti sa te duci acasa, sa vii mai tarziu, sa vin la tine, sa trimit avocatul, sa vina… Eu recunosc ca ai venit la mine, ca nu sunt prost! Tre’ sa recunosc: „Da, domn’e, a venit, ai venit sa te sfatui cu mine.” (…) Ai rabdare, dracu, ramai cu casele alea sunt un milion de euro. N-are rost. Eu ma duc oricum in seara asta, auzi, sa vorbesc cu RARES, sa se duca maine dimineata, la prima ora, la IOHANNIS, intelegi? Ca eu am o… tin relatia prin RARES BOGDAN cu IOHANNIS, pentru ca are nevoie de mine sa fac majoritatea la Senat.

D M C: Am inteles!”

Bogdan: Este o minciuna sfruntata, extrem de usor de demontat, care incearca sa ridice miza dosarului “Vanghelie”

Daca pana la acest moment, seful statului nu a reactionat in legatura cu acest subiect, jurnalistul Rares Bogdan, de la Realitatea TV, si-a exprimat punctul de vedere. Prin intermediul paginii de Facebook a emisiunii pe care o prezinta, Bogdan neaga vehement speculatiile, atragand atentia asupra unui anumit aspect legat de mentionarea numelui sefului statului.

„Este o minciuna sfruntata, extrem de usor de demontat, care incearca sa ridice miza dosarului “Vanghelie” si sa puna presiune pe magistrati prin introducerea in ecuatie a unui jurnalist pe val, cu toata modestia subsemnatul, si a unui politician pe val. O mizerie fara margini!

Ar trebui sa fie mai atenti cei care aduc in fata publicului numele presedintelui Romaniei. Domnul Iohannis e mai presus de aceste jocuri invocate de Vanghelie. Eu nu am vorbit cu Marian Vanghelie astfel de chestiuni si consider ca e un gest de teribilism, de fanfaronada din partea lui fata de femeia aia cu care discuta. Cine il cunoaste pe Marian Vanghelie stie ca e un tip simpatic, plin de verva, dar care se hazardeaza in afirmatii doar din dorinta de a impresiona auditoriul, afirmatii pe care nu le poate proba”, sustine Bogdan.

author avatar
eNational
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger