AcasăOldInstanta Suprema: Alina Bica, in arest la domiciliu in primul dintre dosarele...

Instanta Suprema: Alina Bica, in arest la domiciliu in primul dintre dosarele in care e cercetata

Alina Bica scapa de arestarea preventiva intr-unul dintre dosarele in care e cercetata, dupa cum a decis, vineri, Instanta Suprema. Fosta sefa a DIICOT a primit, astfel, o veste buna de la magistrati, chiar daca acest lucru nu inseamna ca va putea pleca acasa.

Masura a fost dispusa in prima cauza penala in care este anchetat fostul procuror-sef al DIICOT, cel cunoscut in presa drept „Bica 1”, legat de retrocedarile privind un teren din Capitala despre care procurorii au stabilit ca a fost supraevaluat.

Concret, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca Bica, pe care procurorii o acuza in acest dosar de abuz in serviciu, poate fi cercetata in arest la domiciliu. Cum hotararea nu este una definitiva, procurorii o pot contesta. Bica a fost arestata preventiv in noiembrie anul trecut.

Va amintim, insa, ca Alina Bica – fost reprezentant al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Agentiei Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANPR) – nu poate parasi Arestul Politiei Capitalei, pentru ca in cazul sau mai este valabil un mandat de arestare preventiva, de aceasta data in dosarul „Bica 2”.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger