AcasăOldInstanta Suprema a decis: Remus Truica si Paul al Romaniei raman in...

Instanta Suprema a decis: Remus Truica si Paul al Romaniei raman in arest la domiciliu

Remus Truica este obligat sa-si achite datoriile de 3,1 milioane de euro

Atat omul de afaceri, cat si Paul Phillipe al Romaniei vor fi cercetati in continuare in arest la domiciliu, decizia in acest sens fiind luata de catre magistratii Curtii Supreme.

Termenul de judecare a contestatiilor depuse de cei doi, dar si de catre avocatul Robert Rosu, cercetat la randul sau in dosarul „Ferma Baneasa”, si tot in arest la domiciliu, fata de masura dispusa, la finele lunii decembrie anul trecut, de Curta de Apel Brasov, respectiv de prelungire a arestului la domiciliu, a fost miercuri. Insa abia joi s-a aflat ca, potrivit Romania TV, niciunul dintre cei trei nu a avut sorti de izbanda in fata instantei, astfel ca, potrivit deciziei Curtii Supreme, toti vor ramane in arest la domiciliu.

Va reamintim ca in dosarul in care DNA ancheteaza retrocedarea ilegala a fermei regale Baneasa sunt cercetate mai multe persoane. Pe omul de afaceri Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, procurorii il acuza de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, spalare a banilor, complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru altul un folos necuvenit cu consecinte deosebit de grave si dare de mita, in timp ce Paul Phillipe al Romaniei este cercetat pentru cumparare de influenta, spalare de bani si „complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru altul un folos necuvenit cu consecinte deosebit de grave”, din cate au anuntat reprezentantii DNA.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger