AcasăOldInspector de la Finante Publice, trimis in judecata de DNA

Inspector de la Finante Publice, trimis in judecata de DNA

Acuzat de fapte de coruptie, un inspector fiscal din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice din Ilfov, aflat in prezent in arest, va ajunge in fata instantei.

Mai precis, Gabriel Niculescu a aflat, marti, ca procurorii DNA au dispus trimiterea dosarului deschis pe numele sau, spre judecare, Tribunalului Bucuresti.

Niculescu, inspector fiscal cu grad de consilier principal in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov -Serviciul de Inspectie Fiscala, la data faptelor de care este acuzat, este cercetat de DNA pentru luare de mita si trafic de influenta, ambele in forma continuata.

Mai precis, procurorii anticoruptie sustin ca inspectorul ar fi pretins, in perioada februarie-aprilie a acestui an, de la un afacerist – care l-a si denuntat autoritatilor- mai multe sume de bani, precum si diferite bunuri – atat alimentare, cat si nealimentare -in vederea, printre altele, „indeplinirii atributiilor de serviciu care-i reveneau in calitate de inspector fiscal din cadrul A.J.F.P. Ilfov, respectiv, in vederea efectuarii unei verificari fiscale asupra societatii administrate de acesta din urma, precum si in vederea efectuarii mentiunilor aferente acestei verificari in Registrul Unic de Control al societatii”, sustin procurorii intr-un comunicat.

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger