AcasăOldInspector antifrauda din Bucuresti, acuzat de luare de mita, trimis in judecata

Inspector antifrauda din Bucuresti, acuzat de luare de mita, trimis in judecata

Un inspector antifrauda in cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) – Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, ajuns in vizorul procurorilor anticoruptie, care il acuza de luare de mita, va comparea in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti.

Acest lucru se va intampla odata ce dosarul sau a fost trimis, spre judecare, magistratilor TB, anunta, miercuri, DNA. Este vorba despre Dan-Constantin Iarim, inspectorul antifrauda aflandu-se in prezent in arest preventiv, fiind cercetat de catre procurorii anticoruptie pentru doua fapte de luare de mita.

Potrivit rechizitoriului, procurorii anticoruptie il acuza pe Iarim ca, pe 2 septembrie anul curent, folosindu-se de calitatea sa de inspector antifrauda in cadrul DGAF – Directia  Bucuresti, ar fi pretins si primit de la doi afaceristi, administratori ai unor standuri intr-un complex comercial din Ilfov, sumele de 2000 lei si 1.200 dolari. Totul, se precizeaza in comunicatul DNA, „in legatura cu neindeplinirea indatoririlor sale de serviciu constand in aplicarea unei amenzi contraventionale respectiv sistarea activitatii agentului comercial”.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger