AcasăOldInselaciuni cu pachete turistice. Trei barbati, retinuti de politistii bucuresteni

Inselaciuni cu pachete turistice. Trei barbati, retinuti de politistii bucuresteni

Mult-visatele vacante ale unor persoane s-au transformat in adevarate cosmaruri, dupa ce oamenii s-au trezit ca au platit anumite pachete turistice, dar au primit la schimb vouchere care s-au dovedit a fi fara valoare.

Odata ce au constatat ca au fost pacaliti, oamenii s-au plans la politie, iar situatia a ajuns sa fie anchetata de catre politistii din Capitala. In total au fost 28 de astfel de situatii reclamate, prejudiciul estimat pana in prezent ridicandu-se la 100.000 de lei. Marti, ca urmare a verificarilor facute in dosarul respectiv, oamenii legii au dispus retinerea pentru 24 de ore a trei suspecti. Barbatii au intre 29 si 43 de ani, anunta Politia Capitalei.

In comunicatul DGPMB se precizeaza si motivele care au stat la baza deciziei privind retinerea celor trei, faptele de care susnt banuiti acestia datand atat de anul trecut, cat si din cel in curs. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada ianuarie – august 2014, respectiv ianuarie – august 2015, ar fi indus in eroare 28 de persoane, pe care le-ar fi determinat sa achizitioneze pachete turistice. In schimbul  sumelor de bani incasate, acestia ar fi eliberat vouchere neinseriate, fara valoare”, mentioneaza politistii bucuresteni, care adauga faptul ca se fac in continuare cercetari in aceasta speta.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger