AcasăOldIncidentul aviatic de la Cluj, investigat de procurori

Incidentul aviatic de la Cluj, investigat de procurori

Aterizarea cu emotii a aeronavei cu 116 oameni la bord, care plecase din Capitala, urmand sa faca un popas la Cluj, in drum spre Barcelona este anchetata nu doar de politisti, de specialisti in aviatie, ci si de procurori.

Iar din cate a anuntat in urma cu scurt timp Ministerul Public, prin intermediu unui comunicat, in cauza s-a constitutit un dosar de cercetare a cauzei, mai precis a imprejurarilor in care aeronava apartinand companiei Blue Air a iesit de pe pista Aeroportului din Cluj. Cazul va fi cercetat de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj.

In vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs incidentul, la fata locului, mai exact pe Aeroportul International Avram Iancu, a mers deja un procuror, care, alaturi de politistii de la Inspectoratul Judetean Cluj, vor face cercetari in zona respectiva.

Va amintim ca incidentul s-a produs joi dimineata, in jurul orei 8, ca nicio persoana aflata la bord – din randul celor 110 pasageri ai ai celor sase membri ai echipajului -nu a fost ranita, dar si ca aeronava s-a oprit la cativa metri de pista, dupa ce a iesit de pe aceasta suprafata, in timpul manevrelor de aterizare. Ulterior, traficul aerian pe aeroportul in cauza a fost inchis, vreme de cateva ore, fiind reluat incepand cu 13.45, din cate a anuntat institutia, la momentul respectiv.

sursa foto: citynews.ro

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger