AcasăOldIncident in fata Guvernului: o masina s-a oprit in gardul Palatului Victoria

Incident in fata Guvernului: o masina s-a oprit in gardul Palatului Victoria

O situatie cu totul neprevazuta s-a produs vineri in jurul pranzului in fata uneia dintre cele mai importante cladiri din Capitala. Este vorba despre Palatul Victoria, incinta care adaposteste sediul Executivului.

(foto: captura Antena3)

UPDATE: Conducatorul masinii care a ajuns, fara drept, in incinta curtii Guvernului a sustinut ca se numeste Alexandru . Este un tanar care, din cate reiese din propriile declaratii, surprinse intr-o serie de imagini difuzate de Antena 3, ar fi avut un scop precis pentru care a facut gestul extrem. „Este un manifest impotriva terorismului si pentru libertatea omului. Atat. Nimic altceva”, a spus tanarul, inainte de a fi urcat in masina de politie.

Ramane de vazut ce vor decide reprezentantii legii in privinta sa.

Mai precis, o masina a ajuns – din motive neclare deocamdata- in gardul sediului Executivului. Pana la aceasta ora informatiile sunt destul de neclare in privinta incidentului, in sensul ca nu se stie cu exactitate daca a fost rezultatul unui accident nedorit sau, dimpotriva, al unui gest intentionat.

Ce se stie exact este faptul ca nu au existat victime in urma faptului ca masina s-a oprit in zona verde din fata Palatului, dar si ca autoturismul implicat in accident este un Logan, care s-a ales cu avarii usoare in zona farului si a aripii din dreapta fata.

Barbatul aflat la volan a fost preluat de oamenii legii si dus, cu o masina a politiei, la audieri, la Sectia 1, aflata in apropiere. Soferul urmeaza sa le explice anchetatorilor cum anume s-a produs totul si cum de s-a oprit masina pe care o conducea in gardul Palatului Victoria.

Va reamintim ca, din pacate, nu este vorba despre un incident singular. In urma cu nici doi ani, un angajat al potstului public de televiziune a lovit cu autoturismul pe care il conducea gardul de la intrarea in sediul Executivului.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger