AcasăOldIncident grav: 10 oameni raniti de un aparat de aer conditionat prabusit...

Incident grav: 10 oameni raniti de un aparat de aer conditionat prabusit de la mare inaltime

O situatie greu de imaginat a facut ca zece oameni care au avut ghinionul sa se afle pe strada din apropierea unei cladiri de birouri din inima Manhattan-ului, inalta de 30 de etaje, sa ajunga pe mana medicilor.

Totul dupa ce operatiunea de instalare a unui aparat menit sa regleze temperatura din interiorul cladirii respective a dat gres, odata ce cablul de care era prins un aparat de aer conditionat de dimensiuni impresionante – transportat cu o macara- s-a desprins, din motive neclare inca.In cateva clipe, intreaga structura metalica s-a pravalit de la nivelul 30 al cladirii, oprindu-se pe asfalt.

[youtube]__stT5LHyyE[/youtube]

Nu mai putin de zece oameni – opt trecatori si doi muncitori, din datele oferite de catre oficialitatile locale- aflati pe strada din proximitatea imobilului au avut de suferit de pe urma incidentului, din cate se pare niciunul neavand rani foarte grave.

Din imaginile surprinse la fata locului, la scurta vreme dupa producerea evenimentului neprevazut, se observa ca incidentul din cartierul new york-ez s-a soldat, totodata, cu mai multe pagube materiale – unele aduse atat cladirii pe care urma sa fie montat aparatul de aer conditionat, altele masinilor parcate in zona.

Urmeaza sa se stabileasca exact cum s-a produs accidentul, in cadrul unei investigatii.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger