AcasăOldIncendiul din "Colectiv" - MS: 67 de raniti raman internati in tara,...

Incendiul din „Colectiv” – MS: 67 de raniti raman internati in tara, 15 dintre ei sunt in stare grava si critica

Noi vesti despre persoanele ranite in incendiul din clubul „Colectiv”, din seara zilei de 30 octombrie, si care au ramas in grija medicilor in tara.

La 13 zile de la incendiul care a cuprins, in cateva momente, clubul in care sute de oameni care venisera sa asiste la un concert al trupei Goodbye to Gravity, numarul pacientilor care se afla in continuare sub supravegherea specialistilor romani a ajuns la 67. Conform datelor anuntate de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii (MS), din datele centralizate joi dimineata, 15 dintre cei 67 de raniti sunt in stare critica si grava.

Dintre raniti, cei mai multi raman in grija medicilor de la Spitalul de Arsi- 14, in timp ce alti 13 pacienti sunt ingrijiti la Spitalul Bagdasar Arseni. La Universitar raman opt pacienti. De asemenea, medicii de la spitalele Elias, Militar Central si Grigore Alexandrescu au in grija cate sase raniti din nenorocirea care s-a abatut asupra clubului bucurestean, in timp ce la Spitalul Sf. Ioan raman internati patru pacienti, la Floreasca trei persoane, in vreme ce la Spitalele D. Gerota, Sf. Pantelimon, Agripa Ionescu, cate doua victime, iar la Spitalul CC Iliescu un ranit.

Din cate mai mentioneaza reprezentantii MS, pana in prezent au fost externate 20 de persoane, in timp ce 37 de raniti au fost transferati in unitati medicale din afara tarii, din state precum Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda, Germania. Tot joi s-a aflat ca, din pacate, numarul deceselor in urma tragediei din „Colectiv” a crescut la 53.

sursa foto: facebook.com/departamenturgente

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger