AcasăOldIncendiul din Colectiv a rapit 50 de vieti. Un alt ranit transferat...

Incendiul din Colectiv a rapit 50 de vieti. Un alt ranit transferat in strainatate a murit

Din pacate si ziua de miercuri incepe cu o veste trista in privinta victimelor incendiului devastator care a afectat, pe 30 octombrie, clubul Colectiv din Capitala. Totul dupa ce tarziu seara trecuta s-a aflat ca o Elena, o tanara transferata in Anglia. a pierdut lupta cu suferinta.

Vladut a murit chiar in ziua in care a implinit 19 ani (foto: romaniatv.net)

UPDATE: Tanarul pe care medicii dintr-un spital din Chelmsford, unde fusese transferat la inceputul acestei saptamani, nu l-au mai putut salva se numeste Vladut Roberto Andy si, potrivit Romania Tv, a murit chiar in ziua in care implinea 19 ani, iar parintii, rudele, colegii si prietenii se pregateau sa-i ureze „La multi ani” si sa-i transmita ganduri bune, care sa-l ajute sa isi revina.

Din pacate, tanarul nu a mai putut fi salvat, iar apropiatii sai se pregatesc acum sa il conduca pe drumul fara de intoarcere.

–-

O alta persoana, transferata la inceputul saptamanii, la un spital din Anglia, a pierit. Ceea ce inseamna ca, din pacate, bilantul negru, dupa tragedia din clubul aflat in sectorul 4, a crescut la 50 de decese.

Victima face parte din cele noua persoane care au fost duse in Marea Britanie, cu un avion al NATO, in noaptea de duminica spre luni, in grija specialistilor englezi. Tarziu seara trecuta s-a aflat ca Elena Nitu, eleva de la liceul „Xenopol” din Capitala, transferata in Anglia, in grija medicilor din Liverpool, a pierdut lupta cu suferinta.

In tot acest timp, marti s-a aflat ca in spitalele din Capitala au mai ramas peste 70 de raniti, pe care medicii se straduiesc din rasputeri sa ii ajute sa isi revina dupa incidentul caruia i-au cazut victime. In jur de 20 dintre acesti raniti se lupta pentru viata lor, fiind in stare foarte grava.

sursa foto: MAI

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger