AcasăOldIncendiul din Clubul Colectiv: 130 de raniti raman internati, 83 sunt in...

Incendiul din Clubul Colectiv: 130 de raniti raman internati, 83 sunt in stare critica si grava

La sase zile de la incendiul devastator care a cuprins clubul situat in sectorul 4 al Capialei, pe strada Tabacarilor, la numarul 7, din cele peste 180 de persoane care au fost ranite in nenorocirea produsa de flacari si de fum au mai ramas internate in spitalele din Bucuresti si din judetul Ilfov doar 130 de victime ale incidentului.

Cele mai recente date anuntate de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii (MS), corespunzatoare unei centralizari a situatiei constatate pana la primele ore ale zilei de joi indica faptul ca 83 pacienti sunt in stare critica si grava.

Cat priveste numarul ranitilor care au ramas internati in spitalele de urgenta din Bucuresti, statistica MS arata faptul ca la Spitalul de Arsi, din Calea Crivitei, se afla cele mai multe victime ale incendiului -25 de persoane, la Bagdasar Arseni 21, in timp ce medicii de la Spitalul Elias ingrijesc 14 victime ale incendiului din 30 octombrie.

De asemenea, specialistii de la Spitalul Militar Central au in grija 12 raniti in urma dramei din clubul Colectiv, in timp ce in Spitalele Grigore Alexandrescu si Sfantul Ioan, din Capitala, se mai afla cate 7 victime ale incendiului.

foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger