AcasăOldIncendiul din club: Audieri la Politia Capitalei/Anchetatorii, din nou la locul tragediei,...

Incendiul din club: Audieri la Politia Capitalei/Anchetatorii, din nou la locul tragediei, pentru continuarea cercetarilor

(sursa foto: MAI)

La peste 30 de ore de la declansarea flacarilor ucigase din clubul devenit, in doar cateva clipe, din loc de distractie un spatiu de cosmar, plin de fum, de tipete si de sange, anchetatorii continua sa stranga probe de la fata locului.

Cercetarile incepute la clubul din sectorul 4 al Capitalei inca din ziua precedenta, fiind preluate de catre procurorii de la Parchetul General, sub coordonarea Procurorului General Nitu, si menite sa stabileasca ce anume a declansat iadul de la localul spectiv, continua si la aceasta ora.

De altfel, dupa cum s-a anuntat inca de sambata, in cursul acestei ultime zile ale saptamanii vor fi audiate si persoanele care au fost in clubul respectiv, la momentul tragediei, si a caror stare de sanatate le permite sa discute cu anchetatorii, in ideea ca le pot oferi acestora din urma date concludente pentru investigatie.

Nu in ultimul rand, tot duminica vor fi facute si autopsiile in cazul celor 27 de trupuri fara viata depuse la IML, dupa ce au pierit in incendiul violent. Toate aceste persoane au fost identificate. Din nefericire insa, lor li se adauga alte doua tinere care au pierit in aceasta dimineata, la Spitalul Bagdasar Arseni si, respectiv, cel de Arsi.

foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger